Skip to main content
Vaststellingsovereenkomst, transitievergroeding, ontslag

Rechtshulp tarieven

Betaalbare en goede rechtshulp

Rechtshulp Tarieven

U wilt goede rechtshulp, maar dat moet ook betaalbaar zijn. Aan die wens kunnen onze juristen/advocaten voldoen.
Hiertoe bieden wij de volgende mogelijkheden:

Uurtarief
Vasttarief
Bodem tarief
No cure no Pay

Als u werknemer bent, zullen wij in geval van onderhandelingen met uw werkgever altijd proberen de kosten van rechtshulp te verleggen naar uw werkgever. Vaak slagen wij daar in. 

Wij werken landelijk!:
 werknemers en werkgevers uit heel Nederland kunnen bij ons terecht ( dus niet alleen Amsterdam, Rotterdam, enz

Haal het maximale uit uw overeenkomst en neem vandaag nog contact met ons op.

  • Gratis telefonisch advies gesprek

  • Gratis check ontslag voorstel
  • Resultaat garantie

Teken nooit zo maar!

Er kan veel mis gaan en dat kan u behalve veel geld zelfs uw WW kosten.

Wij kunnen voor u werken middels de volgende mogelijkheden:

uurtarief:  Wij zullen u een scherp en betaalbaar aanbod doen, waarbij wij altijd zullen proberen de juridische kosten voor werknemers zoveel mogelijk te verhalen bij de werkgever. Bedenk daarbij dat u bij ons een ‘specialist' in de arm neemt die tot een snel resultaat kan komen, zodat u minder uren honorarium spendeert dan bij een niet gespecialiseerde advocaat of jurist

vast tarief: in veel gevallen is het mogelijk om een vast tarief af te spreken. U weet dan van te voren exact wat de rechtsbijstand u gaat kosten.

bodem tarief: voor werknemers zullen wij proberen de kosten voor de onderhandelingen over een ontslag te verleggen naar de werkgever. Vaak slagen wij daarin. Voor het geval dat evenwel niet lukt, kunnen wij een beperkt bodem-tarief met u afspreken. Vraag ons vrijblijvend naar het bodemtarief voor uw zaak. 

no cure no pay: in sommige gevallen is het mogelijk voor de onderhandelingen over uw ontslag een no-cure-no-pay regeling af te spreken. U betaalt dan een percentage over het behaalde resultaat. 

 

gratis: als werknemer kunt u de door uw werkgever aan u voorgelegde vaststellingsovereenkomst gratis door ons laten controleren. Als voor de controle tevens een Sociaal Plan bestudeerd moet worden, of uw werkgever een juridische kostenvergoeding aanbiedt, vindt de beoordeling van uw vaststellingsovereenkomst plaats tegen uurtarief. Vraag ons vrijblijvend hoeveel tijd met de beoordeling van uw zaak gemoeid is. Als uw werkgever u een budget voor juridische kosten aanbiedt, kost de beoordeling van uw zaak nooit meer dan dat budget, zodat de rechtshulp voor u als werknemer in dat geval feitelijk gratis is.
Direct actie: U zal niet dagelijks met ontslag te maken krijgen. Wij wel! Voorkom kostbare missers en neem direct contact op met onze ervaren arbeidsrecht juristen/advocaten. Bel 0900 - 123 73 24 of mail

Meer dan
20
jaar ervaring met ontslagzaken

Klanten waarderen ons met een

9  +
gemiddeld
Meer dan
15000  +
ontslagzaken met succes afgerond

Hoe werken wij?

Neem gratis* en vrijblijvend contact met ons op

Uw werkgever biedt u een vaststellingsovereenkomst aan of wilt u op een andere wijze ontslaan. Neem dan direct contact op met onze ontslagspecialisten. U kunt uw zaak telefonisch voorleggen, of aan ons mailen. Dit kunt u doen zonder u zorgen te hoeven maken over kosten. Het eerste advies is namelijk GRATIS*

(*) tenzij anders met u is afgesproken

Wij bekijken uw situatie en geven u advies

Onze specialisten beoordelen uw situatie. Wij leggen u uit óf u ontslagen kunt worden en of de geboden vaststellingsovereenkomst er goed uit ziet of niet. Welke 'valkuilen' bevat de vaststellingsovereenkomst? En wat zijn de verbeterpunten? Wij letten daarbij op de WW-veiligheid en de hoogte van de ontslagvergoeding (kan deze worden verhoogd?), maar ook op andere belangrijke zaken.

Biedt uw werkgever geen vaststellingsovereenkomst aan, maar bent u op staande voet ontslagen, of dreigt er een ontslagprocedure bij de kantonrechter of het UWV? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij leggen u uit wat uw kansen zijn in een procedure en hoe wij u kunnen helpen met het voeren van verweer, of het voorkomen van een procedure.

De oplossing voor uw situatie

Als de door uw werkgever aangeboden vaststellingsovereenkomst een prima aanbod is, laten wij dat u zo spoedig mogelijk weten. Maar meestal zijn er punten ter verbetering. Denk bijvoorbeeld aan een hogere ontslagvergoeding, vrijstelling van werk enz. Wij kunnen dan met uw werkgever onderhandelen voor een betere regeling. Meestal lukt dat! En meestal kan dit zonder kosten voor de werknemer omdat wij er vaak in slagen de kosten te laten vergoeden door uw werkgever.

Dreigt ontslag zonder vaststellingsovereenkomst? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij voeren verweer voor u bij de rechter of het UWV. Of wij proberen een goede ontslagregeling voor u af te spreken.

Met onze ervaring van meer dan 20 jaar, behalen wij voor u het maximale resultaat!
Dus leg uw zaak direct aan ons voor. Binnen 24 uur weet u hoe u er voor staat.

Vragen over uw vaststellingsovereenkomst?

Wilt u het ontslagvoorstel laten checken?
Het eerste advies over uw vaststellingsovereenkomst is GRATIS!

Aarzel niet! Vraag hulp bij ontslag en voorkom dure missers.

Onze ervaren advocaten en juristen helpen u met uw ontslagzaak en doen er alles aan om het allerbeste resultaat voor u te behalen zoals bijvoorbeeld een hogere ontslagvergoeding. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en ruim 15.000 ontslagzaken behandeld.

Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel mis kan gaan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en rechtshulp.

Deel deze pagina