Skip to main content
Vaststellingsovereenkomst, transitievergroeding, ontslag
vso laten controleren

VSO laten controleren

Lees snel verder voor meer informatie. 

Gratis uw VSO laten controleren

Bent u op zoek naar een professionele partij voor het laten controleren van uw VSO? Onze ontslagspecialisten controleren uw vaststellingsovereenkomst gratis en vrijblijvend voor u. Nog geen vaststellingsovereenkomst? Dreigt ontslag of heeft u andere vragen? Ook dan zijn wij er voor u. Neem contact met ons op.

Ontslagvoorstel ontvangen?
Wij checken het gratis voor u.

Received a dismissal proposal?
We'll check it for you free of charge.

Verplicht veld
Geen geldig email adres
Verplicht veld
Invalid Input
Verplicht veld
Benodigde documenten voor ons advies


U kunt gebruik maken van de volgende type bestanden:
doc, docx, txt, rtf, pdf, xls, xlsx, odt, ppt,jpg

Required documents for our advice


You can use the following types of files:
doc, docx, txt, rtf, pdf, xls, xlsx, odt, ppt,jpg

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

If you provide us with the personal information above, you agree that we will process this data in accordance with our privacy policy.

Ongeldige invoer

Haal het maximale uit je overeenkomst en neem vandaag nog contact met ons op.

Nu met:

 • Gratis advies gesprek
 • Gratis check ontslag voorstel
 • Resultaat garantie
vso laten controleren

Ontvangen VSO laten controleren

Uw werkgever biedt u een vaststellingsovereenkomst aan. Dit kan zowel vragen als onzekerheid oproepen. Wilt u uw baan behouden of wenst u de overeenkomst te accepteren en uw dienstverband te beëindigen met de best mogelijke regeling?

Indien u uw baan wilt behouden

Het is essentieel om te begrijpen of het realistisch is om uw baan te willen behouden. Dit hangt sterk af van de reden van uw voorgestelde ontslag. Er zijn slechts een beperkt aantal wettelijk erkende redenen voor ontslag, zoals bedrijfseconomische redenen, langdurig disfunctioneren, een verbroken arbeidsrelatie, verwijtbaar gedrag of ziekte langer dan 2 jaar. Laat uw VSO laten controleren door onze ontslagspecialisten om u volledig op de hoogte te stellen van de eisen die bij deze redenen horen.

Als uw werkgever een geldige reden voor ontslag heeft en voldoet aan de bijbehorende eisen, kan het ontslag zelfs zonder uw toestemming worden verleend door een aanvraag bij het UWV of de kantonrechter. In deze gevallen is het meestal raadzaam om akkoord te gaan met een ontslagregeling (ontslag met wederzijds goedvinden), maar zorg ervoor dat u onderhandelt over een goede ontslagvergoeding en andere gunstige voorwaarden. Onze ontslagspecialisten kunnen u helpen om uw VSO te laten controleren en onderhandelen voor het beste resultaat.

Indien uw werkgever geen geldige reden voor ontslag heeft, kunnen wij u helpen met het behouden van uw baan.

Als u uw dienstverband wilt beëindigen met de beste ontslagregeling

Het is begrijpelijk dat u misschien niet voor een werkgever wilt blijven werken die van u af wil. Daarom kiezen veel werknemers ervoor om hun VSO te laten controleren en een vertrekregeling te treffen, zelfs als de werkgever geen geldige reden voor ontslag heeft.

Hoe krijg ik het maximale uit mijn vaststellingsovereenkomst?

Als uw werkgever een geldige reden voor ontslag heeft, kan er vaak toch een vaststellingsovereenkomst met goede voorwaarden worden afgesloten. Heeft de werkgever geen geldige reden voor ontslag, dan zijn de mogelijkheden voor een goede ontslagregeling nog groter. Denk bijvoorbeeld aan een extra hoge ontslagvergoeding.

Dus, wat moet u doen als u een vaststellingsovereenkomst aangeboden krijgt?

Vraag voldoende tijd om uw VSO te laten controleren en advies in te winnen. Neem contact op met onze specialisten. Zij kunnen u adviseren over uw rechten en wat u kunt bereiken. Dit eerste advies is geheel GRATIS en vrijblijvend! Laat vervolgens onze specialisten onderhandelen met uw werkgever voor het beste resultaat: de maximale ontslagregeling of - indien gewenst - het behouden van uw baan.

VSO laten controleren? Zo gaan wij te werk

U heeft of gaat het bovenstaande formulier invullen en neemt dus gratis* en vrijblijvend contact met ons op

Uw werkgever biedt u een vaststellingsovereenkomst aan of wilt u op een andere wijze ontslaan. Neem dan direct contact op met onze ontslagspecialisten. U kunt uw zaak telefonisch voorleggen, of aan ons mailen. Dit kunt u doen zonder u zorgen te hoeven maken over kosten. Het eerste advies is namelijk GRATIS*

(*) tenzij anders met u is afgesproken

Wij bekijken uw situatie en geven u advies

Onze specialisten beoordelen uw situatie. Wij leggen u uit óf u ontslagen kunt worden en of de geboden vaststellingsovereenkomst er goed uit ziet of niet. Welke 'valkuilen' bevat de vaststellingsovereenkomst? En wat zijn de verbeterpunten? Wij letten daarbij op de WW-veiligheid en de hoogte van de ontslagvergoeding (kan deze worden verhoogd?), maar ook op andere belangrijke zaken.

Biedt uw werkgever geen vaststellingsovereenkomst aan, maar bent u op staande voet ontslagen, of dreigt er een ontslagprocedure bij de kantonrechter of het UWV? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij leggen u uit wat uw kansen zijn in een procedure en hoe wij u kunnen helpen met het voeren van verweer, of het voorkomen van een procedure.

De oplossing voor uw situatie

Als de door uw werkgever aangeboden vaststellingsovereenkomst een prima aanbod is, laten wij dat u zo spoedig mogelijk weten. Maar meestal zijn er punten ter verbetering. Denk bijvoorbeeld aan een hogere ontslagvergoeding, vrijstelling van werk enz. Wij kunnen dan met uw werkgever onderhandelen voor een betere regeling. Meestal lukt dat! En meestal kan dit zonder kosten voor de werknemer omdat wij er vaak in slagen de kosten te laten vergoeden door uw werkgever.

Dreigt ontslag zonder vaststellingsovereenkomst? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij voeren verweer voor u bij de rechter of het UWV. Of wij proberen een goede ontslagregeling voor u af te spreken.

Met onze ervaring van meer dan 20 jaar, behalen wij voor u het maximale resultaat!
Dus leg uw zaak direct aan ons voor. Binnen 24 uur weet u hoe u er voor staat.

Nog niet overtuigd?

Dit zeggen anderen over ons:

Reviews

Professioneel advies

Rishico

Uw ontslagspecialisten hebben mij erg goed geholpen met professioneel advies naar aanleiding van een arbeidsgerschil die ik had met mijn werkgever. Ze hebben duidelijk ervaring met vaststellingsovereenkomsten. Hier had ik dan zeker ook hulp nodig had om tot een goed overeenkomst te komen met de werkgever. Bedankt voor de duidelijke communicatie en alle hulp!

Mijn dank

Carla ten Bulte

Mijn dank aan mr Geradts,

Met grote professionaliteit, daadkracht, snelheid en slagvaardigheid heb ik een goede VSO kunnen afsluiten. Als uw 1e tegenvoorstel niet zo stevig was geweest, dan had ik er nog niet de helft uit kunnen slepen.
Niet alleen vanwege het geld, maar zeker ook om waardig mijn werkverleden te kunnen af sluiten. Ik gun iedere werknemer in een dergelijke positie deze goed jurist!

Prima ontslagvergoeding

Metternich

Ik wil u hartelijk bedanken voor de goede hulp die ik kreeg toen mijn werkgever mijn arbeidsovereenkomst wilde beëindigen met een vaststellingsovereenkomst. U adviseerde mij de overeenkomst niet te ondertekenen en heeft via onderhandelingen mijn ww-uitkering en ontslagvergoeding veilig gesteld.

Goede adviezen

Louman

Wij zijn werkgever in een conjunctuurgevoelige branche. De ene keer is er volop werk, de andere keer te weinig. We moeten daarom regelmatig afscheid nemen van werknemers om ‘bedrijfseconomische redenen’. Wij maken daarbij gebruik van de dienstverlening van vaststellingsovereenkomst.org. Zij weten precies hoe een ontslagverzoek naar het CWI of de kantonrechter eruit moet zien. Ook in gevallen dat een werknemer onvoldoende zou presteren, of iets doet
wat niet door de beugel kan, hebben wij goede ervaringen met de juristen van vaststellingsovereenkomst.org. Zij zijn altijd voor ons bereikbaar met goede adviezen en hebben ons nog nooit teleurgesteld.

Lastige situatie

Singh

Ontslagspecialist heeft mij geholpen in een zeer lastige situatie. Ik was zo dom geweest om in een emotionele bui een brief te ondertekenen waarbij ik zelf ontslag nam. Ik verloor daardoor mijn loon en had geen recht op een ww-uitkering. vaststellingsovereenkomst.org heeft dit terug weten te draaien. Zij konden aantonen dat ik onder druk getekend heb en ik niet goed wist wat ik deed.
Uiteindelijk ben ik met een goede ontslagvergoeding vertrokken en heb ik nu een andere baan. Zonder hulp van vaststellingsovereenkomst.org zat ik nu in grote financiële problemen.

Hogere ontslagvergoeding

Gast

Hierbij dank ik u hartelijk voor de snelle en professionele hulp.
Mijn werkgever kwam geheel onverwachts met een vaststellingsovereenkomst om mijn arbeidscontract te beëindigen, dankzij uw hulp heb ik een hogere ontslagvergoeding en betaling van vakantiedagen gekregen.

Prima geboden hulp

Thijssen

Recentelijk heeft u mij geholpen met mijn ontslagzaak. Ik ben zeer tevreden over de geboden hulp. De jurist was erg betrokken en goed thuis in het ontslagrecht. Hij voelde goed aan dat ik niet lang wilde procederen, maar de zaak opgelost wilde hebben. Die oplossing is ook vlot gekomen en naar alle tevredenheid. Ik heb zelfs niet naar uw kantoor hoeven te komen. De communicatie verliep via telefoon en e-mail, u was daardoor altijd bereikbaar. Mijn cijfer: een dikke 10.

Ontslagen maar toch goed geholpen

A. van den Berg

Door een ruzie op mijn werk die flink uit de hand liep was ik op staande voet ontslagen. Ik had mij bij die ruzie misdragen, dus kon ik mij voorstellen dat mijn baas deze zware maatregel nam. Maar toch moest ik tegen het ontslag ingaan, want ik had geen baan en geen recht op ww. Gelukkig durfde Ontslagspecialist het risico aan om op No Cure No Pay basis een procedure tegen mijn baas te beginnen. Zonder de mogelijkheid van No Cure No Pay had ik dat zelf niet aangedurfd. Uiteindelijk kreeg de jurist van vaststellingsovereenkomst.org het na twee procedures voor elkaar, dat ik recht kreeg op ww en zelfs nog een ontslagvergoeding.

Ontslaghulp

van Vliet-Houtman

Ik werkte met veel plezier vanaf mijn 18e bij een bloemenexporteur te Aalsmeer.
Toen ik 54 was heeft mijn werkgever ontslag bij het CWI aangevraagd om bedrijfseconomische redenen. Ik heb toen mr Edwin van Jaarsveld van Ontslagspecialist ingeschakeld voor ontslag hulp. Een ontslagvergunning kon niet worden voorkomen, want het ging bij mijn werkgever echt financieel slechter. Omdat mijn werkgever maar een zeer geringe ontslagvergoeding aanbood, heeft mr van Jaarsveld mij geadviseerd een procedure bij de kantonrechter te starten. Dat is succesvol verlopen. De kantonrechter vond een ontslagvergoeding van Euro 94.000 op zijn plaats. Dankzij de inzet en goede rechtskennis van vaststellingsovereenkomst.org heb ik dit prima resultaat bereikt. Hulde!

Zeer prettige ervaring

Rachel Waki

Wij zijn een Internationaal bedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij hebben Vaststellingsovereenkomst.org als vaste jurist en als rechtsbijstand voor zakelijk gebruik. Onze eerste rechtszaak hebben zij meteen met succes afgerond. De samenwerking met de juristen van Vaststellingsovereenkomst.org is door mij als zeer prettig ervaren. Wij vullen elkaar goed aan wat betreft de kernpunten en bewijsvoering. Zelden heb ik zulke goede juridische ervaringen qua service en aandacht ontvangen. Ik zou Vaststellingsovereenkomst.org zeker aanbevelen in alle opzichten, ook de tarieven zijn zeer acceptabel!

  Aarzel niet! Schakel hulp in bij ontslag en voorkom dure missers.

  Onze ervaren advocaten en juristen helpen u met uw ontslagzaak en doen er alles aan om het allerbeste resultaat voor u te behalen zoals bijvoorbeeld een hogere ontslagvergoeding. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en ruim 15.000 ontslagzaken behandeld.

  Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel mis kan gaan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies en rechtshulp.

  Deel deze pagina